Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ρύπανση Από Μεταμεσονύχτια Πάρτι Στην Πλατεία Σικελιανού

Διάσπαρτα σκουπίδια αντικρύζουν τις τελευταίες ημέρες οι περίοικοι της πλατείας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ρύπανση Από Μεταμεσονύχτια Πάρτι Στην Πλατεία Σικελιανού

Μια αποκαρδιωτική εικόνα αντικρίζουν τα πρωϊνά των τελευταίων 2 ημερών οι θαμώνες και οι περίοικοι της πλατείας Σικελιανού στην Ηλιούπολη, με σκουπίδια να βρίσκονται παρατημένα στο κέντρο της πλατείας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, μια ομάδα περίπου 50 νεαρών μαζεύονται μετά τις 11μιση το βράδυ, οπότε και η εστίαση έχει κατεβάσει «ρολά», διοργανώνοντας μικρά «πάρτι», που όχι μόνο ενοχλούν τους περιοίκους σε ώρες κοινής ησυχίας, αλλά αφήνουν πίσω τους σκουπίδια που χαλάνε την εικόνα της πανέμορφης πλατείας. Μπουκάλια και κουτάκια από μπύρες, πλαστικά ποτήρια και συσκευασίες από σνακ συνθέτουν κάθε πρωί ένα σκηνικό μικρής «χωματερής» σε μία από τις πιο όμορφες πλατείες της πόλης μας.

Μάλιστα, η αποκαρδιωτική εικόνα ώθησε τα μέλη του τοπικού συλλόγου «Άγγελος Σικελιανός» να προβούν αυτοβούλως σε καθαρισμό των σκουπιδιών χθες το πρωί, προκειμένου η πλατεία να είναι καθαρή και ασφαλής για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ