Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εννέα Αιτήσεις Ένταξης Στη «Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας» Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εννέα Αιτήσεις Ένταξης Στη «Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας» Του Δήμου Ηλιούπολης

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 9 ομάδες νέων ανθρώπων έχουν καταθέσει αίτηση για ένταξη στην θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηλιούπολης.

Οι 9 αιτήσεις αφορούν καινοτόμα projects τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή απαρτιζόμενη τόσο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο εξωστρέφειας όσο και από ειδικά στελέχη του ΕΒΕΑ, με το οποίο ο Δήμος έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας.

Μετά από μία διαδικασία εκτενούς αξιολόγησης, θα επιλεγούν οι ομάδες στις οποίες ο Δήμος Ηλιούπολης και το ΕΒΕΑ θα παρέχουν πολύτιμη στήριξη, όπως παροχή χώρου εργασίας, συμβουλευτική από έμπειρα στελέχη της αγοράς και καθοδήγηση για την εύρεση χρηματοδότησης.

Η θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ήταν μια πρωτοβουλία του αντιδημάρχου εξωστρέφειας Σταύρου Γεωργάκη την οποία υποστηρίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης με σκοπό την παροχή κινήτρων για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών εντός του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ