Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Ρόμβος: Το Φροντιστήριο Των Επιτυχιών Προσφέρει Υποτροφίες Σε Αριστούχους Μαθητές & Αθλητές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ρόμβος: Το Φροντιστήριο Των Επιτυχιών Προσφέρει Υποτροφίες Σε Αριστούχους Μαθητές & Αθλητές

Μια ακόμα σχολική χρονιά ξεκινά σε λίγες ημέρες, με το φροντιστήριο «Ρόμβος» να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές, προσφέροντας τους εφόδια για την επιτυχία στις εξετάσεις.

Ο ΡΟΜΒΟΣ είναι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός με την πλέον επιτυχή πορεία και τη δυναμική παρουσία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες στα Νότια Προάστια. Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που με τη μακρόχρονη πείρα των εκπαιδευτικών του, προσφέρει πολλαπλές και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε γενιές μαθητών, που σήμερα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες.

132 Επιτυχόντες Σε ΑΕΙ Στις Πανελλαδικές – 34 Οι Αριστούχοι

Στις φετινές εξετάσεις, 132 μαθητές του εκπαιδευτικού οργανισμού «Ρόμβος» πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Από αυτούς οι 34 είναι αριστούχοι, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Μέσα από ένα πλήρες και καινοτόμο πρόγραμμα προετοιμασίας, οι μαθητές κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους με τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση των καθηγητών τους. Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, πολύπειρο προσωπικό και ένα περιβάλλον που δίνει έμφαση στις ανάγκες του κάθε μαθητή, συνθέτουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχία.

Υποτροφίες Σε Αριστούχους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο «Ρόμβος» καινοτομεί προσφέροντας υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές. Θέλοντας να ανταμείψει την προσπάθεια των μαθητών, ο «Ρόμβος» επιβραβεύει τους αριστούχους με υποτροφία της τάξης του 40%, αλλά και τους αθλητές, για τους οποίους προβλέπεται έκπτωση 35%. Η κοινωνική προσφορά του εκπαιδευτικού οργανισμού δεν σταματά εδώ, καθώς φέτος επιχορηγεί παιδικά τμήματα αθλημάτων του Γ.Σ Ηλιούπολης, παρέχοντας μια σημαντική βοήθεια σε μια εποχή που ο αθλητισμός προσπαθεί να ανακάμψει.

Τα φροντιστήρια «Ρόμβος» αποτελούν την ιδανική επιλογή για την υποστήριξη και την κατάρτιση των μαθητών, «πλάθοντας» εδώ και 42 χρόνια τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Flyer Romvos 2021 2 01 Ρόμβος: Το Φροντιστήριο Των Επιτυχιών Προσφέρει Υποτροφίες Σε Αριστούχους Μαθητές & Αθλητές
Flyer Romvos 2021 2 02 Ρόμβος: Το Φροντιστήριο Των Επιτυχιών Προσφέρει Υποτροφίες Σε Αριστούχους Μαθητές & Αθλητές

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ