Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Για «Επιλεκτικούς & Εξοντωτικούς Ελέγχους» Σε Καταστήματα Εστίασης Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Για «Επιλεκτικούς & Εξοντωτικούς Ελέγχους» Σε Καταστήματα Εστίασης Στην Ηλιούπολη

Αιχμές κατά της διαδικασίας ελέγχων που ακολουθούν τα ελεγκτικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ αφήνουν επιχειρηματίες της πόλης, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τριήμερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε συγκεκριμένα καταστήματα καταγράφοντας παραβάσεις που σε αρκετές περιπτώσεις είχαν υπερβολική αυστηρότητα. Χαρακτηριστικό είναι πως σε γνωστό κατάστημα εστίασης, το κλιμάκιο επέβαλλε πρόστιμο για τραπέζι σε υπαίθριο χώρο, με τη δικαιολογία πως ο χώρος ήταν κλειστός λόγω ενός διαφημιστικού μουσαμά με το λογότυπο του καταστήματος που βρισκόταν σε απόσταση 2 μέτρων. Όπως καταγγέλλει ιδιοκτήτης επιχείρησης «οι ελεγκτές ήταν εξωφρενικά αυστηροί και θα έβρισκαν ψεγάδια ακόμα και όταν δεν συνέτρεχε κανένας λόγος».

Παρόμοιες καταγγελίες για «επιλεκτικούς ελέγχους» καταγγέλλει και άλλος επιχειρηματίας ο οποίος δέχτηκε έλεγχο στο κατάστημα του. Όπως επισημαίνει, οι έλεγχοι ήταν «ύποπτα στοχευμένοι σε συγκεκριμένα καταστήματα» τονίζοντας παράλληλα και αυτός πως τα στελέχη του ΕΟΔΥ ήταν υπερ του δέοντος αυστηρά και πως οι επιχειρήσεις τηρούσαν απαρέγκλιτα τα μέτρα που ορίζει η πολιτεία.

Σύμφωνα με το notia.gr παρεμφερή περιστατικά σημειώθηκαν σε καταστήματα στη Γλυφάδα, με τους εκεί καταστηματάρχες να καταγγέλλουν μάλιστα και αστυνομική αυθαιρεσία.

Όλα αυτά, ενώ τα καταστήματα προσπαθούν να «βγάλουν τα σπασμένα» 2 ετών πανδημίας και ενώ αρκετές επιχειρήσεις εστίασης βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. «Θα μπορούσαν να μας κάνουν συστάσεις εάν είχαμε παραλείψει κάτι», τονίζει τοπικός επιχειρηματίας στο ilioupolinews, συμπληρώνοντας: «Θέλουμε απλά να δουλέψουμε και να προστατεύσουμε τους πελάτες μας. Με τα πρόστιμα το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας εξοντώσουν».

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ