Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

To ilioupolinews.gr βρέθηκε στο σημείο της πυρκαγιάς.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αργά το πρωί της Τετάρτης 28/8 ξέσπασε πυρκαγιά στα όρια των Δήμων Βύρωνα-Ηλιούπολης με τη φωτιά να εξαπλώνεται ραγδαία και να φτάνει μέχρι το ύψος των πρώτων κατοικιών στην Ηλιούπολη.

Η κάτοικοι της οδού αιτωλικού πανικόβλητοι κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική αλλά και τη δημοτική αρχή, με την κινητοποίηση να είναι άμεση. Οι κάτοικοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για την κατάσβεση της φωτιάς που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σπίτια, ενώ γρήγορα ξεκίνησαν και οι ρίψεις από ελικόπτερα, θέτοντας γρήγορα υπο έλεγχο την πυρκαγιά.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης αιρετοί από τη νέα διοίκηση, με τους Γιάννη Πούλο, Κώστα Σεφτελή και Γιάννη Αντζινά να βοηθούν τους πολίτες στην κατάσβεση της πυργκαγιάς. Στο σημείο έσπευσαν επίσης ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, καθώς επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος της νυν δημοτικής Αρχής Χρήστος Καλαρρύτης και ο αντιδήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews, που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρχές, στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε γκαζάκι, γεγονός που μάλλον μαρτυρά ενδεχόμενο εμπρησμού. Η πυροσβεστική αναφέρει πως κάηκαν περίπου 30 στρέμματα χαμηλής βλάστησης.

fotia ilioupoli 02 Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO) fotia ilioupoli 03 Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO) fotia ilioupoli 04 Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO) fotia ilioupoli 05 Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO) fotia ilioupoli 06 Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Από Τη Φωτιά Στον Υμηττό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ