Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εγκληματική Αμέλεια Στον Υμηττό – Παρατημένα Μπάζα Δίπλα Στο Σημείο Της Φωτιάς

Mπάζα και εύφλεκτα υλικά 5 μέτρα μακριά από το βουνό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Εγκληματική Αμέλεια Στον Υμηττό – Παρατημένα Μπάζα Δίπλα Στο Σημείο Της Φωτιάς

Το ilioupolinews.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς στην Ηλιούπολη και κατέγραψε ό,τι συνέβη στο σημείο.

Ο φωτογραφικός φακός εκτός από τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της πυροσβεστικής, των κατοίκων και των αιρετών της πόλης να σβήσουν την πυρκαγιά συνέλαβε και μια σκηνή που -ειδικά τη στιγμή που η πυρκαγιά ήταν μια ανάσα από τα σπίτια- προκαλεί ερωτηματικά για την εγκληματική αμέλεια τόσο ορισμένων κατοίκων, όσο και των αρμοδίων.

Mpaza ilioupoli boyno Εγκληματική Αμέλεια Στον Υμηττό - Παρατημένα Μπάζα Δίπλα Στο Σημείο Της Φωτιάς Mpaza ilioupoli boyno 02 Εγκληματική Αμέλεια Στον Υμηττό - Παρατημένα Μπάζα Δίπλα Στο Σημείο Της Φωτιάς

Η φωτογραφία απεικονίζει μπάζα παρατημένα μόλις 5 μέτρα μακριά από τα ξερά χόρτα στους πρόποδες του βουνού, ελάχιστα μέτρα μακριά από την πυρκαγιά. Ανάμεσα στα μπάζα βρίσκονται κλαδιά, καδρόνια ηλεκτρικές συσκευές, καλώδια και σπασμένα γυαλιά, που με τη ζέστη μπορούν να αποτελέσουν εστία πυρκαγιάς.

Προκύπτουν εύλογα μια σειρά από ερωτήματα; Ποιοι ήταν οι κάτοικοι που άφησαν εκεί τα μπάζα; Τους έχει επιβληθεί πρόστιμο; Ποιος είναι αρμόδιος για την περισυλλογή των μπάζων;

Ερωτήματα που πρέπει γρήγορα να βρουν απαντήσεις και λύσεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ