Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ψυρρόπουλος: «Ο Δήμαρχος Άφησε Την Αγία Μαρίνα Στο Έλεος Της» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Ο Δήμαρχος Άφησε Την Αγία Μαρίνα Στο Έλεος Της» (ΦΩΤΟ)

Βολές κατά του Δημάρχου εξαπέλυσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος από την προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Αγία Μαρίνα και συγκεκριμένα στο «Γεφυράκι».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, κάνοντας λόγο για «αδιαφορία» της δημοτικής αρχής καθώς και για «παντελή απουσία της από τα προβλήματα της γειτονιάς». Κατά την εισήγησή του ο κ. Ψυρρόπουλος παρουσίασε μια δέσμη προτάσεων για την αναβάθμιση της περιοχής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και στη βελτίωση της καθημερινότητας.

«Ο Δήμαρχος άφησε την γειτονιά σας στο έλεός της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυρρόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική δράση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Ο Δήμαρχος Άφησε Την Αγία Μαρίνα Στο Έλεος Της» (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Τα στοχευμένα έργα είναι οι διαλυμένοι κάδοι απορριμμάτων ,τα σπασμένα πεζοδρόμια τα ξερά χόρτα και δέντρα παντού η ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία τα πλημμυρισμένα σχολεία και η γενική συσκότιση της πόλης;Εύγε!

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ξεκινά από την καθαριότητα και βλέπουμε για το φωτισμό και τα υπόλοιπα??

  3. Ο/Η Δημότης λέει:

    Ο απερχόμενος Δήμαρχος δυστυχώς φάνηκε ότι είναι πολύ “λίγος” για τον Δήμο. Η Αγία Μαρίνα είναι απλώς ακόμη μια απόδειξη πως η πλήρης απουσία σχεδιασμού έχει καταστρέψει ακόμα μια περιοχή του Δήμου. “Εκκωφαντική” η απουσία του σε όλα τα επίπεδα και οι κάτοικοι σίγουρα δεν θα ξεχάσουν στην κάλπη να δείξουν την δυσαρέσκειά τους επιλέγοντας αυτή τη φορά κάτι που σίγουρα δεν έχουν δει ξανά, με όραμα και σχέδιο. Για να γίνει ξανά η πόλη μας Φωτεινή, καθαρή, πράσινη, εξωστρεφής, έξυπνη, καινοτόμα, πρωτοπόρος πόλη.

  4. Ο/Η zahos λέει:

    Όχι μόνο δεν άφησε την Αγία Μαρίνα στο έλεός της, αλλά με στοχευμένα έργα έδωσε λύσεις. Τώρα αν εσείς κάνετε ότι δεν τα βλέπετε, δεν μας αφορά.
    Στις πρόσφατες πλημμύρες, Άλιμος, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, πνίγηκαν. Στην Ηλιούπολη δεν άνοιξε μύτη. Λίγο το λέτε αυτό?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ