Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πιστοποιητικά Με Ένα “Κλικ” Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Μέσα Από Το Website Του Δήμου

Μια κίνηση που θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πιστοποιητικά Με Ένα “Κλικ” Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Μέσα Από Το Website Του Δήμου

Σε μία κίνηση προς την βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης, ενεργοποιώντας την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών από τον επόμενο μήνα.

Με τη νέα υπηρεσία, οι Δημότες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν ηλεκτρονικά μια σειρά από έγγραφα όπως πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά. Με την νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία, ο Δημότης θα υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση για την έκδοση του εγγράφου που τον ενδιαφέρει, αυτό θα αναρτάται στο λογαριασμό του και από εκεί θα το «κατεβάζει» στον υπολογιστή του, από όπου θα μπορεί να το εκτυπώσει ή να το προωθήσει εκεί που πρέπει.

Ποια Θα Είναι Η Διαδικασία Έκδοσης

Σύμφωνα με τον Δήμο Ηλιούπολης, τα πιστοποιητικά θα εκδίδονται εύκολα και γρήγορα με την χρήση των κωδικών, που διαθέτει κάθε πολίτης στο «Τaxisnet», μέσα από την ειδική εφαρμογή «CityCertify» της πλατφόρμας “IntelligentCity”, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Ηλιούπολης αναφέρει πως «Η εξυπηρέτηση από απόσταση και η ελαχιστοποίηση του χρόνου απόκρισης των υπηρεσιών αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες προτεραιότητας διεύρυνσης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ηλιούπολης, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου διοίκησης και την βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη, σε μια σύγχρονη έξυπνη πόλη».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ