Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προχωρούν Οι Εργασίες Στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Ενόψει Superleague 2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προχωρούν Οι Εργασίες Στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Ενόψει Superleague 2

Τις εργασίες βελτίωσης των υποδομών του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης επέβλεψε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ενόψει της συμμετοχής της Ηλιούπολης στη Superleague 2.

Το πρωί του Σαββάτου, στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας και του ΠΑΟΔΗΛ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 που θα συμμετέχει και η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Σεφτελή, ο Δήμαρχος ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι εργασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννης Αντζινάς, ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Φάνης Αναγνώστου, ενώ σημαντική λόγω των ιδιοτήτων του, ήταν η παρουσία του ηλιουπολίτη τομεάρχη αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Ζαννιά.

Ποιες Εργασίες Έχουν Δρομολογηθεί

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Superelague 2, απαιτούνται μια σειρά από βελτιώσεις στο γήπεδο της πόλης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως επίσημη έδρα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται η εκπόνηση ειδικής στατικής μελέτης για την κεντρική κερκίδα, καθώς επίσης και η τοποθέτηση νέου δημοσιογραφικού “booth”. Επίσης, θα τοποθετηθούν 70 καθίσματα “VIP” στο κέντρο της κερκίδας, ενώ θα υπάρξουν εργασίες διαμόρφωσης κερκίδας φιλοξενουμένων, οι οποίοι θα βρίσκονται πλέον στην απέναντι μεριά του γηπέδου.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εκτενείς εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης νέων αιθουσών στη λεγόμενη «μεικτή ζώνη» του γηπέδου, με αναβάθμιση των αποδυτήριών, καθώς και με τη διαμόρφωση νέας αίθουσας τύπου. Tέλος, έγινε επισκευή και αναβάθμιση των πάγκων των ομάδων, ενώ θα υπάρξουν και εκτενείς εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Συνάντηση Γιαννόπουλου Με Στελέχη Της Ομάδας

Λίγες Εβδομάδες νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ηλιούπολης κ. Γιώργο Γιαννόπουλο, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες της ομάδας στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο μεριές να συμφωνούν για την άμεση ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών του γηπέδου.

unnamed 1 Προχωρούν Οι Εργασίες Στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Ενόψει Superleague 2
Από αριστερά: Ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης Γιώργος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος του ΠΑΟΔΗΛ για τις αθλητικές υποδομές κ. Κώστας Στάπας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ