Facebook Pixel

Δημοτικα

Προβάδισμα Για Τον Θοδωρή Παπαδάτο Στις Εκλογές Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Νίκη για τον Θοδωρη Παπαδάτο, ωστόσο παρά το προβάδισμα του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο 65%.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβάδισμα Για Τον Θοδωρή Παπαδάτο Στις Εκλογές Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Σε «Πύρρειο νίκη» για τον Θοδωρή Παπαδάτο οδηγήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εκλογική διαδικασία στη δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»,με τον 32αρη υποψήφιο επικεφαλής να συγκεντρώνει 70 ψήφους έναντι 65 του Δημήτρη Ασβεστά.

Το αποτέλεσμα προέκυψε μετά από τριήμερη εκλογική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4/11. Μπορεί ο Θοδωρής Παπαδάτος να πλειοψήφισε στη διαδικασία, ωστόσο δεν ορίζεται αυτοματα ως νέος επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη, καθώς η γενική συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας είχε ορίσει ως «μέτρο εκλογής» το ποσοστό του 65%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση στην οποία θα παρθουν αποφάσεις, με τα ενδεχόμενα να είναι δύο: Είτε ένας εκ των δυο υποψηφίων θα αποσυρθεί, είτε η παράταξη θα οδηγηθεί σε Τρίτη εκλογική διαδικασία, μέχρι να κατορθώσει να συγκεντρώσει το 65% των ψήφων ώστε να ανακηρυχθεί νέος επικεφαλής.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη ενδοπαραταξιακή διαδικασία ψηφοφορίας, οι δύο υποψήφιοι επικεφαλής είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι, συγκεντρώνοντας 63 ψήφους έκαστος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ