Facebook Pixel

Επικαιροτητα

ΠΑΕ Ηλιούπολη: 100 Δωρεάν Εισιτήρια Σε Μαθητές Του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

ΠΑΕ Ηλιούπολη: 100 Δωρεάν Εισιτήρια Σε Μαθητές Του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Ανοικτό κάλεσμα στη νεολαία της πόλης πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ηλιούπολη, μοιράζοντας 100 δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κηφισιά.

Η ομάδα της πόλης, αγωνίζεται ξανά στη Superelague 2 μετά από 12 χρόνια και θέλει να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της προσέλκυσης νέων ανθρώπων και οικογενειών στο γήπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα επισκέπτεται ένα σχολείο της πόλης και θα δίνει δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές, προκειμένου να γεμίσει την μαθητική κερκίδα του Α΄ Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης.

Οι τέσσερις από τους πέντε αρχηγούς της ομάδας Γιώργος Κρητικός, Μιχάλης Μπαστακός, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Γιώργος Τσαφταρίδης, βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Λυκείου, όπου συνομίλησαν με μαθητές της Β’ και της ‘Α Λυκείου, ενώ τους έδωσαν και δωρεάν εισιτήρια εισόδου για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κηφισιά.

Οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης μίλησαν με μαθητές και τους μοίρασαν εισιτήρια, καλώντας τους να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα στο ξεκίνημά της στη SL2. Μαζί τους ήταν και ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα καλή τύχη και κάλεσε τους μαθητές να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ