Facebook Pixel

Αθλητικα

Πρώτος Βαθμός Για Την ΠΑΕ Ηλιούπολη, Λευκή Ισοπαλία Απέναντι Στην ΑΕΚ Β’

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτος Βαθμός Για Την ΠΑΕ Ηλιούπολη, Λευκή Ισοπαλία Απέναντι Στην ΑΕΚ Β’

Τον πρώτο της βαθμό στη Superleague 2 απέσπασε η Ηλιούπολη, με λευκή ισοπαλία στο Σεραφείδιο γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Oι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν αποφασιστικά στο ματς, έχοντας την κατοχή και κυκλοφορώντας αποτελεσματικά τη μπάλα στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και απείλησε την εστία του Περιστερίδη. Στο 37′ ο Μπαστακός είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από λάθος του τερματοφύλακα, ωστόσο η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος ήταν στ 44′ όπου μετά από σέντρα του Γερολέμου, ο Κοσίδης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από την άστοχη έξοδο του Περιστερίδη, με τον Μπουσάι να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Μουστακόπουλο να βρίσκει το κάθετο δοκάρι στο 58′ μετά από σουτ έξω από την περιοχή. Η Ηλιούπολη είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσω αντεπιθέσεων, αρχικά με τον Μπαστακό στο 70′ να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, και τον Κρέτση να χάνει μοναδική ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο στο 93′ αστοχώντας εξ επαφής μετά από σέντρα του Πολίμου.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο εντός έδρας, στο Α’ δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ