Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Σύλληψη Για Ληστείες Περιπτέρων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Σύλληψη Για Ληστείες Περιπτέρων Στην Ηλιούπολη

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησαν οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς εντόπισαν τον συνεργό του συλληφθέντος που είχε χτυπήσει 2 περίπτερα στην Ηλιούπολη.

Ο 38χρονος δράστης, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, με ειδική αστυνομική επιχείρηση, καθώς είχαν στα χέρια τους σοβαρά στοιχεα και προανακριτικά δεδομένα, που συσχέτιζε τον κατηγορούμενο με 5 ληστείες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Ο δράστης προσέγγιζε περίπτερα, στα οποία -στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- εργάζονταν γυναίκες και με την απειλή μαχαιριού ή την απειλή βίας, τις εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια, 4 κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ο συλληφθείς,μαζί με τον συνεργό του, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ