Facebook Pixel

Τοπικα

Πρώτο Κουδούνι Στα Σχολεία – Τα Μηνύματα Των Υποψηφίων Δημάρχων Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτο Κουδούνι Στα Σχολεία – Τα Μηνύματα Των Υποψηφίων Δημάρχων Ηλιούπολης

Kαι επίσημα ξεκίνησε η σχολική χρονιά, με το πρώτο κουδούνι να ηχεί και τα προαύλια των σχολείων να γεμίζουν με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι φετινοί αγιασμοί έγιναν σε προεκλογικό κλίμα, με τους υποψήφιους Δημάρχους της πόλης να βρίσκονται στις σχολικές μονάδες και να συνομιλούν με γονείς και εκπαιδευτικούς, στέλνοντας παράλληλα τα δικά τους μηνύματα.

Γιώργος Χατζηδάκης: «Δουλέψαμε Εντατικά Όλο Το Καλοκαίρι Για Τη Συντήρηση Των Σχολικών Μονάδων»

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, βρέθηκε στους αγιασμούς των εκπαιδευτηρίων Θεομήτωρ, στο 3ο Λύκειο, στο ΕΠΑΛ, στο 22ο Νηπιαγωγείο, στο 3ο Νηπιαγωγείο και στο Ειδικό Σχολείο,

«Το σχολείο πολύτιμος αρωγός για την ανάπτυξη της δημοκρατικής συνείδησης και την ελεύθερη σκέψη, μέσα από τη συναρπαστική διαδρομή που ξεκινά, είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα σας προσφέρει νέες γνώσεις, νέες δεξιότητες και νέες εμπειρίες. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ο Δήμος Ηλιούπολης κι εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας και κάθε δημιουργική σας προσδοκία. Εύχομαι σε όλους, μέσα από την καρδιά μου, μια ουσιαστική και γόνιμη σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα υγεία!», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Χατζηδάκης.

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Ξεκινά Ένα Νέο Ταξίδι Γνώσης – Στόχος Μας Είναι Να Αναβαθμίσουμε Τα Σχολεία»

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Δημήτρης Ευαγγέλου απηύθυνε μήνυμα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μέσω βίντεο, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των σχολικών υποδομών της πόλης, ενώ το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο 7ο και 21ο δημοτικά σχολεία της πόλης καθώς και στο 2ο Λύκειο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ευαγγέλου «Σήμερα ξεκινά ένα νέο ταξίδι γνώσης, και εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε τα σχολεία και τη σχολική κοινότητα της πόλης μας έμπρακτα!Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την ενίσχυση των σχολείων και της παιδείας στην πόλη και θα το εφαρμόσουμε μόνο με τη δική σας στήριξη!»

Στάθης Ψυρρόπουλος: «Η Γνώση Είναι Ένα Όμορφο Ταξίδι»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κ. Ψυρρόπουλος βρέθηκε τόσο σε δημοτικά όσο και σε Λύκεια της πόλης, απευθύνοντας το εξής μήνυμα μέσω των social media:

«Καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλη μας! Η γνώση είναι ένα όμορφο ταξίδι με πολλές σχολικές αναμνήσεις και χαρούμενες εμπειρίες. Η σκέψη μας και η προσευχή μας βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και στους μαθητές στη χώρα μας που σήμερα δε θα ακούσουν το πρώτο κουδούνι. Εύχομαι ολόψυχα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη, υγεία και προοπτική στο έργο τους».

Τάσος Ευσταθίου: «Να Αφουγκραστούμε Τα Προβλήματα Των Μαθητών»

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς γίνεται στη σκιά μιας πρωτοφανούς για την πατρίδα μας τραγωδία . Η σκέψη όλων μας είναι στους πληγέντες από την τρομερή καταστροφή. Σήμερα επισκεφθήκαμε μαζί με συνεργάτες μου διάφορα σχολικά συγκροτήματα της πόλης για να ευχηθούμε στους μαθητές μας δηλαδή στο μέλλον της πατρίδας μας για την νέα σχολική χρονιά. Πήγαμε για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που μένουν άλυτα παρά τις ανακοινώσεις Συλλόγων Γονέων σχολείων από μια αδιάφορη διοίκηση του δήμου μας. Μαζί με την σχολική κοινότητα και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, η παράταξη μας έχει ως προτεραιότητά της την Παιδεία, έχει πρόγραμμα και λύσεις για θέματα που γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε αναδείξει κατά επανάληψη μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Στα θέματα της Παιδείας δεν χωράνε μικροπολιτική και λαϊκισμός και πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ευσταθίου.

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Ευχόμαστε Μια Χρονιά Γεμάτη Εμπειρίες Και Μάθηση»

«Σε όλα τα παιδιά, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, ευχόμαστε μια υπέροχη σχολική χρονιά, γεμάτη ευκαιρίες για μάθηση, ανάπτυξη και επιτυχίες. Κάθε πρώτη ημέρα στο σχολείο σημαίνει πολλά για τον καθένα μας. Φέτος, η σκέψη μας είναι και στα παιδιά μας που δεν θα καταφέρουν να ακούσουν το πρώτο κουδούνι λόγω των δύσκολων ημερών που περνάει η Χώρα. Σε αυτά αλλά και σε όλα τα παιδιά….ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!», αναφέρει το μήνυμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», συνοδευόμενο από ένα σύντομο video.

Θοδωρής Παπαδάτος: «Ένας Νέος Κύκλος Ανοίγει Σήμερα»

Ο υποψήφιος της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», βρέθηκε μαζί με αντιπροσωπεία της παράταξης σε σχολικές μονάδες της πόλης, απευθύνοντας μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ευχηθήκαμε Καλή & Εποικοδομητική Σχολική Χρονιά σε όλη τη σχολική κοινότητα. Μαθητές, διδακτικό προσωπικό, και φυσικά τους γονείς που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά», αναφέρει η ανακοίνωση, και προσθέτει: «Εμείς, ως Δημοτική Κίνησης, θα είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα, διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Τα σχολεία να είναι λειτουργικά, ασφαλή, Ανοιχτά στην Κοινωνία και να δίνουν ουσιαστική μόρφωση, καλλιέργεια στα παιδιά μας. Η αρχή κάθε σχολικής χρονιάς να συνοδεύεται μόνο από δίψα για μάθηση και δημιουργία.

Πέτρος Μανιάτης: «Κάθε Πέρυσι Και Καλύτερα»

«Σήμερα 11 Σεπτέμβρη ξεκινά μία ακόμα σχολική χρονιά. Κι όσο κι αν θέλουμε να πούμε «καλό ξεκίνημα», η πραγματικότητα μας οδηγεί στο «κάθε πέρσι και καλύτερα». Ακατάλληλες αίθουσες, κοντέινερ, ελλείψεις εκπαιδευτικών, παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, μηδενικοί προσεισμικοί έλεγχοι κλπ συνθέτουν την τραγική κατάσταση στην Ηλιούπολη» αναφέρει η ανάρτηση του επικεφαλής της «Μαχόμενης Ηλιούπολης» Πέτρου Μανιάτη.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρώτο Κουδούνι Στα Σχολεία – Τα Μηνύματα Των Υποψηφίων Δημάρχων Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Μιχαήλ Βασιλάκης λέει:

    Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά όλων των βαθμίδων.
    Μόνοε παιδεία και μόρφωση ο κόσμος γίνεται καλύτερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ