Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δέσμη Προτάσεων Για Την Αναβάθμιση Των Σχολείων Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δέσμη Προτάσεων Για Την Αναβάθμιση Των Σχολείων Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο

Σειρά επισκέψεων σε σχολικές μονάδες της πόλης είχε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος επισκέφτηκε τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας συνομιλώντας με γονείς και εκπαιδευτικούς προκειμένου να διαπιστώσει προβλήματα και να προτείνει λύσεις στα ζητήματα ασφάλειας των μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, επισκεπτόμενος το 1ο, το 6ο και το 10ο δημοτικό σχολείο της Ηλιούπολης και συνομιλώντας με εκπροσώπους των συλλόγων γονέων, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» τόνισε πως τα εν λόγω σχολεία πρέπει να είναι από τα πρώτα που θα μπουν σε διαδικασία αναβάθμισης των κτιριακών τους υποδομών. Στόχος του κ. Ψυρρόπουλου είναι να επισκεφθεί το σύνολο των σχολικών μονάδων της πόλης και μετά από καταγραφή των προβλημάτων να καταθέσει μια συνολική πρόταση για τα σχολεία στην πόλη

Μέσα από την ανάρτησή του, ο 37αρης αυτοδιοικητικός τόνισε βασικά προβλήματα όπως η απουσία φύλαξης των σχολικών δομών αλλά και το ζήτημα της κακής συντήρησης των υποδομών. «Η ασφάλεια των παιδιών σε καιρό πανδημίας αποτελεί την προτεραιότητα μας», τονίζει ο κ. Ψυρρόπουλος.

«Η αναποτελεσματικότητα, οι καθυστερήσεις και οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, δεν υπάρχει προσωπικό και αλλά συναφή θα αποτελέσουν παρελθόν γιατί υπάρχει το σχέδιο και η διάθεση να τολμήσουμε ριζικές αλλαγές στην παιδεία της πόλης μας », καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ