Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διεθνής Διάκριση Για Τους Μαθητές Του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Διεθνής Διάκριση Για Τους Μαθητές Του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης

Μια διεθνής διάκριση γνώρισε το 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης στο πλαίσιο της διαδικτυακής Ημερίδας Climate Action, για τις προτάσεις αλλά και τα video που δημιούργησαν οι μαθητές με θέμα το περιβάλλον.

Η διάκριση αφορά τις προτάσεις και τα video που κατέθεσαν οι μαθητές στο πρόγραμμα της Κλιματικής Δράσης που έγινε μέσα από Διαδικτυακή Ημερίδα στο πλαίσιο της διαδικτυακής διάσκεψης κορυφής COP24 που είχε θέμα το περιβάλλον και η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Οι μαθητές καταφέραν δικαιωματικά να πάρουν την μεγάλη αυτή διάκριση για την πόλη μας, αφού το θέμα τους ενέπνευσε να βάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεργαστούν ώστε να βρουν λύσεις για ένα ζήτημα όπως είναι το περιβάλλον που απασχολεί μεγάλη μερίδα των πολιτών.

Τα video των παιδιών αλλά και η αξιέπαινη δουλεία τους βρίσκεται εδώ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://movieproject.org/greece/.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διεθνής Διάκριση Για Τους Μαθητές Του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Θοδωρής Χορόζογλου λέει:

    Μήπως να ενημερωθεί η μαθητική κοινότητα, οι εκπαδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων για το ότι το σχολείο τους βρίσκεται δίπλα στην ακτινοβολία του παράνομου Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης που θέλουν να το αναβαθμίσουν; Μήπως να αρχίσουν αντίστοιχες αλλά ουσιαστικές δράσεις για την προστασία του Υμηττού που στο τέλος δε θα αφήσουν τίποτα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα; Το σχολείο αυτό πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ το 2002-2003.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ