Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοσιεύθηκε Η Πρόσκληση Για Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Άνοιξαν οι αιτήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε Η Πρόσκληση Για Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης) την πρόσκληση ενδιαφέροντος για ένταξη παιδιών σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ και το οποίο προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εντάξουν τα παιδιά τους ηλικίας 5-12 ετών σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, εντελώς δωρεάν. Το μέτρο επικεντρώνεται σε εργαζόμενους γονείς, αλλά συμπεριλαμβάνει και ανέργους, με σκοπό την ομαλή λειτουργία και την εναρμόνιση της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους μ ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr, ενώ μπορούν να βρουν χρήσιμες οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης, εδώ. Για βοήθεια στη συμπλήρωση μπορείτε να απευθυνθείτε και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλιούπολης “Το Παιδικό Στέκι”, στο τηλέφωνο 210 99 11 115.

Έτσι, οι ωφελούμενοι γονείς θα μπορούν να μείνουν ήσυχοι για την απασχόληση του παιδιού τους από ένα εξειδικευμένο κέντρο κατά τις ώρες των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Υπάρχει Τέτοιο Κέντρο Στην Ηλιούπολη;

Στην Ηλιούπολη υπάρχει το υπερσύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Το Παιδικό Στέκι, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε γονείς για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ΚΔΑΠ “Το Παιδικό Στέκι”, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ