Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Πρεμιέρα Για Τον Θερινό Κινηματογράφο Με Αφιέρωμα Στον Ιάκωβο Καμπανέλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Πρεμιέρα Για Τον Θερινό Κινηματογράφο Με Αφιέρωμα Στον Ιάκωβο Καμπανέλη

Και επίσημα ξεκίνησε τη λειτουργία του για τη σεζόν ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη».

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλη με την προβολή της ταινίας «Δράκος», σε σενάριο του τιμώμενου προσώπου και σκηνοθεσία Νίκου Κούνδουρου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η κόρη του αείμνηστου Ιάκωβου Καμπανέλη καθώς και η σύζηγος του Νίκου Κούνδουρου, οι οποίες τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, απεθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και ευχαριστώντας τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΗΛ για την τιμη.

Το «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» ήταν κατάμεστο, με τους Ηλιουπολίτες να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα του Δήμου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντζινάς, Κώστας Σεφτελής, Χριστίνα Σερέτη και Γιάννης Πούλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και αντιδημαρχος Αλίμου Σιμητροπούλου Αναστασία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, ο πρώην Δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης, Παναγιώτης Καρανδρέας, Μιχάλης Κουρής και Ανδρέας Τσουκαλάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ