Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Άλλοι Ανεβάζουν Ταχύτητα, Άλλοι «Κάηκαν» Στο Ζέσταμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άλλοι Ανεβάζουν Ταχύτητα, Άλλοι «Κάηκαν» Στο Ζέσταμα

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι στον κεντροδεξιό χώρο, όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Σημείο πρωτο: Μεγάλη εφημερίδα, πανελλαδικής κυκλοφορίας προμοτάρει τον Τάσο Ευσταθίου ως τον επικρατέστερο κεντροδεξιό υποψήφιο, τονίζοντας μάλιστα πως για ελάχιστες ψήφους δεν βρέθηκε στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Το ίδιο κλίμα εισπράττει βέβαια και ο ίδιος, αφού οι πολίτες με τους οποίους συνομιλεί εκπέμπουν διαρκώς θετικα μηνύματα.

Στον αντίποδα, ο «δελφίνος» που διαδίδει πως θα είναι πρώτος στις εκλογές, τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί απεπλιστηκά μόνος του σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις στην πόλη. Πολλοί, μάλιστα, «ψιθυρίζουν» πως το sprint που έχει κάνει αυτά τα 3 χρόνια στην αγωνία του να κερδίσει δημοσιότητα έχει κουράσει τόσο τον ίδιο όσο και τα στελέχη του, γεγονός που «φωνάζει» όσο περνά ο καιρός.

Σημείο δεύτερο: Κάποιοι διαδίδουν σκόπιμα πως ο Τάσος Ευσταθίου θα έχει «πρόβλημα» με τους δημοτικούς του συμβουλους, με το επιχείρημα πως κάποια εξωθεσμικά κέντρα θα τους επηρρεάσουν πριν τις εκλογές ώστε να μην ειναι υποψήφιοι μαζί του. Έλα που όμως το παραμύθι δεν έχει δράκο: Και οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι στο πλευρό Ευσταθίου και μάλιστα με δημόσιες δηλώσεις τους, όχι μόνο διαψεύδωντας τις Κασσάνδρες, αλλά και δίνοντας απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

Σημείο τρίτο και τελευταίο: «Μου φαίνεται ήρθε η σειρά σου» είπε στον Ευσταθίου ένα σημαίνων στέλεχος του ευρύτερου χώρου της κεντροδεξιάς και εγνωσμένου κύρους στην πόλη. Μάλιστα, πληροφορούμαστε πως υπάρχει στα σκαριά και μια συνάντηση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ