Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρεμιέρα Για Την Ακαδημία Γονέων Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρεμιέρα Για Την Ακαδημία Γονέων Ηλιούπολης

Την πρώτη τους διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θα ενταχθούν στην «Ακαδημία Γονέων» του Δήμου Ηλιούπολης.

Πρώτη θεματική στην άκρως ενδιαφέρουσα αυτή ακαδημία που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την ιατρική σχολή Αθηνών, θα είναι η πρόληψη των εξαρτήσεων. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος στην ανακοίνωση του «Στην σημερινή κατάσταση περιορισμού μετακινήσεων, εργασιακής ανασφάλειας, αβεβαιότητας για την στοιχειώδη κάλυψη των καθημερινών αναγκών και την γενικότερη ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας και το μέλλον μας, έχει επηρεαστεί η διάθεση και η ψυχολογική κατάσταση όλων μας, καθιστώντας χρήσιμη περισσότερο από ποτέ την ψυχολογική υποστήριξη»

Για το θέμα θα μιλήσουν:

  • Κων/νος Κοκκώλης: Ψυχίατρος-Εξαρτησιολόγος, Αναπλ. ∆ιευθυντής Εφαρµογής Προγραµµάτων, Ο.ΚΑ.ΝΑ.,
  • Σώτια Μακαρώνη: Ψυχολόγος Υγείας MSc, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών- Επιστ. Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς – Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Συντονισμός: Άννα Κοκκέβη, Oµ. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Παν/µίου ΕΚΠΑ.

Η εγγραφή και συμμετοχή στην Ακαδημία είναι δωρεάν και για να λάβετε αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ.

Πληροφορίες στο 2109732282, 10:00 -13:00, Δευτέρα – Πέμπτη, κα Τ.Μ Μπόουλες Κατρή και Α.Νομικού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ