Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλήθος Πιστών Τίμησαν Τον Εορτασμό Της Αγίας Μαρίνας Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πλήθος Πιστών Τίμησαν Τον Εορτασμό Της Αγίας Μαρίνας Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εορτασμός και η λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Η ενορία πραγματοποίησε την περιφορά της εικόνας σε κλιμα κατάνυξης, με εκατοντάδες πιστούς να παρακολουθούν με ευλάβεια τις ακολουθίες το τελευταίο διήμερο. Μετά από 3 χρόνια περιορισμών, ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε χωρίς περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Το παρόν τόσο αρχερατική θεία λειτουργία όσο και στη λιτάνευση της εικόνας έδωσαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τους αντιδημάρχους Χριστίνα Σερέτη, Κώστα Σεφτελή, Γιάννη Πούλο και Γιάννη Αντζινά, o Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Βιδάλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Αθανασίου, Μαρινος Μπασούρης, Δημήτρης Ταμβάκος, Μιχάλης Κουρής, Ανδρέας Τσουκαλάς, Παναγιώτης Καρανδρέας και Άντα Καραχάλιου, οι βουλευτέσ της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, ο πρωην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ