Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δώδεκα Χρόνια Από Τη Δολοφονία Του Δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δώδεκα Χρόνια Από Τη Δολοφονία Του Δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια Στην Ηλιούπολη

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται από την εφιαλτική ημέρα της 19ης Ιουλίου 2010, όταν ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο γνωστός τότε δημοσιογράφος, που διέμενε στην Ηλιούπολη, δολοφονήθηκε από κουκουλοφόρους με 13 πισώπλατες σφαίρες, 3 εκ των οποίων στο κεφάλι. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ, οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι και του ζήτησαν να κατέβει κάτω με την πρόφαση ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο. Μόλις κατέβηκε στην είσοδο, οι δράστες τον πυροβόλησαν από μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με τα πορίσματα των αρχών, τα δύο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για την άνανδρη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Των Επαναστατών», με τα μέλη της να παραμένουν ασύλληπτα έως και σήμερα.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, η τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου με προκήρυξη της

Η Ανάρτηση Του Αδερφού Του, Περικλή Γκιόλια

Με αφορμή την μαύρη επέτειο από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ο αδερφός του Περικλής δημοσίευσε μία εκτενή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύπωσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ