Facebook Pixel

Δημοτικα

Περιοδεία Στελεχών Του ΠΑΣΟΚ Στην Ηλιούπολη

Περιοδεία με ηχηρές απουσίες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Περιοδεία Στελεχών Του ΠΑΣΟΚ Στην Ηλιούπολη

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους τοπικών φορέων είχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής το πρωί του Σαββάτου.

Κεντρικά και τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος μαζί με μέλη του κόμματος, επισκέφθηκαν καταστήματα τόσο στην κεντρική πλατεία όσο και στις γειτονιές της πόλης, ενώ επισκέφθηκαν και τη λαϊκή αγορά όπου συζήτησαν με τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολίτες, συζητώντας μαζί τους επί αρκετή ώρα.

Παρόντες στην περιοδεία ήταν η Βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο νέος γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας Θανάσης Κλειάσιος, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, ο τομεάρχης αθλητισμού Θανάσης Ζαννιάς, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Άρης Φραγκιουδάκης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μαρίνος Μπασούρης, η πρώην υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Βαλαβάνη, καθώς και άλλα τοπικά στελέχη όπως ο Βαγγέλης Κεφαλάς, ο Σάκης Τούπαλας, η Έλενα Καπίρη, ο Γιάννης Τζούμαρης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου.

Οι Απουσίες Που Συζητήθηκαν

Τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν συζητούσαν την ηχηρή απουσία του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, καθώς και άλλων στελεχών της δημοτικής αρχής όπως ο Κώστας Σεφτελής, ο Θέμης Γιαννόπουλος, η Χριστίνα Σερέτη, ο Γιάννης Αντζινάς και ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, τα οποία προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο. Οι σχέσεις του Δημάρχου με το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, καθώς η πρόσφατη πρόσκληση του ως «αριστήνδην συνέδρου» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει «μούδιασμα».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιοδεία Στελεχών Του ΠΑΣΟΚ Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ λέει:

    κ. Καραμαγκάλη,
    επειδή πολλοί αρέσκονται στο να δημιουργούν εντυπώσεις, σε πηγαδάκια ή έξω από αυτά, απαντώντας στη δική μου “ηχηρή” απουσία, δοθείσης της ευκαιρίας να ενημερώσω πως προσωπικά ουδέποτε και από κανέναν ενημερώθηκα για την επίσκεψη στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην πόλη μας.
    Θέλω να πιστεύω πως η ενημέρωση δεν έγινε επιλεκτικά.
    Εάν όμως έχει συμβεί αυτό, σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστούν τα κεντρικά στελέχη πως θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα και καταστάσεις, όταν τοπικά στελέχη – όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε όλη τη χώρα – θα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο.

    Κώστας Γ. Σεφτελής
    Μέλος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλιούπολης
    Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Δόμησης
    Δήμου Ηλιούπολης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ