Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επαναλειτουργεί Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επαναλειτουργεί Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Του Δήμου Ηλιούπολης

Ξεκινά και επίσημα τη λειτουργία του ο θεσμός του κοινωνικού φροντιστηρίου, ο οποίος έχει στόχο την παροχή μαθησιακής ενίσχυσης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Το κοινωνικό φροντιστήριο θα λειτουργεί στο 2ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και θα διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου & Λυκείου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας.

Πως Γίνονται Οι Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως τις 21 Οκτωβρίου στο τμήμα παιδεία, εθελοντισμού, δια βίου μάθησης και πολιτικών ισότητας που στεγάζεται στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου από τις 10:00 έως τις 13:00 προσκομίζοντας οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει πως κατοικούν στον Δήμο Ηλιούπολης. Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2109970156.

Για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά στον θεσμό του κοινωνικού φροντιστηρίου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην κυψέλη εθελοντών του Δήμου, (Θέμιδος 2 και Γλυνού 35) καθημερινά από τις 9:00 έως τις 12:00, προσκομίζοντας αντίγραφο πτυχίου, βιογραφικό και συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντή εκπαιδευτικού που θα βρουν στην κυψέλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ