Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρουσιάζουμε Τα Τεκμήρια Των Περικοπών Που Σχεδιάζει Ο Δήμος Ηλιούπολης

Το ilioupolinews.gr παρουσιάζει πλήρη στοιχεία.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρουσιάζουμε Τα Τεκμήρια Των Περικοπών Που Σχεδιάζει Ο Δήμος Ηλιούπολης

Με μεγάλη μας έκπληξη σήμερα το μεσημέρι διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δήμου, η οποία “Φωτογραφίζει” το ilioupolinews.gr, κατηγορώντας το για ατεκμηρίωτα στοιχεία στα πρόσφατα ρεπορτάζ του για τις περικοπές που σχεδιάζει η νέα δημοτική αρχή.

Προκειται για τα ρεπορτάζ που αφορούσαν την μείωση του προϋπολογισμού για την τοποθέτηση LED, τον μηδενισμό του προϋπολογισμού για την πυρασφάλεια στα σχολεία και την πλήρη περικοπή του προϋπολογισμού για τις εργασίες ψηφιοποίησης του Δήμου.

Προφανώς και αυτό το site δεν γράφει τίποτα “στον αέρα” και χωρίς τεκμηρίωση. Αντίθετα, ολες του οι πληροφορίες προέρχονται από ασφαλείς πηγές, που έχουν τεκμηριωθεί τουλάχιστον δύο φορές.

Παρουσιάζουμε λοιπόν στους αναγνώστες και στη δημοτική αρχή τα ακράδαντα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το ilioupolinews και που προέρχονται από το εισηγητικό έγγραφο αναμόρφωσης του προϋπολογισμού που απεστάλη σε όλους τους αιρετούς από τη δημοτική αρχή και που αποτελεί επίσημο έγγραφο:

tekmirio Παρουσιάζουμε Τα Τεκμήρια Των Περικοπών Που Σχεδιάζει Ο Δήμος Ηλιούπολης* Οι περικοπές που προτείνει η νέα δημοτική αρχή βρίσκονται στην στήλη “Τρέχ. αναμ.” (δηλαδή τρέχουσα αναμόρφωση προϋπολογισμού). Στην τελευταία στήλη απεικονίζεται το χρηματικό υπόλοιπο που απομένει για την κάθε ενέργεια-εργασία.

Μπορείτε να δείτε το αυθεντικό έγγραφο (αρχείο excel), κατεβάζοντας το από εδω. To έγγραφο έχει τίτλο “ΘΕΜΑ 14” που υποδηλώνει τον αύξοντα αριθμό του θέματος το οποίο έχει οριστεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Όσο για τις αιχμές, περί αναξιοπιστίας, σημερα συνέβη κάτι που μάλλον διαψεύδει τη δημοτική αρχή. Το ilioupolinews.gr αναγνωρίστηκε από τo Google Search Console ως “European Press Publication”. 

Capture Παρουσιάζουμε Τα Τεκμήρια Των Περικοπών Που Σχεδιάζει Ο Δήμος Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ