Παρουσίασε Το Πρόγραμμα Της Επόμενης Τετραετίας Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης – Βολές Κατά Χατζηδάκη

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η παρουσίαση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας για την Ηλιούπολη, ζητώντας την ψήφο των Ηλιουπολιτών «από την πρώτη Κυριακή» και εκφράζοντας την βεβαιότητα πως θα είναι ο ίδιος, ξανά, Δήμαρχος Ηλιούπολης στις 26 Μαΐου 2019.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ανοίξει πυρά κατά του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, κατηγορώντας τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του για «προσωπικές ατζέντες» και «προσπάθεια ένταξης στα δημοτικά πράγματα παλαιοκομματικών δυνάμεων που έχουν κριθεί στο παρελθόν«, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «έλλειψη ρεαλιστικών προτάσεων» από την πλευρά τους.

Ο κ. Βαλασόπουλος παρουσίασε τα «μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας», μεταξύ των οποίων είναι η αστική σήραγγα Ηλιούπολης, η ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης και η ανάπλαση του Πάρκου Χαλικάκι, τονίζοντας πως πρόκειται για έργα που πιστώνονται στην «συστηματική και σοβαρή δουλειά της δημοτικής αρχής».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η συνεργασία της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» με το «Πράσινο Κίνημα» και την κ. Βρέκου, όπως επίσης παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι της παράταξης της κ. Βρέκου που πλέον εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ