Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πάρκο Μπέλες: Από Πνεύμονας Πρασίνου Έγινε Υπαίθριο Parking

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πάρκο Μπέλες: Από Πνεύμονας Πρασίνου Έγινε Υπαίθριο Parking

Απογοητευτικές είναι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στο Πάρκο Μπέλλες στην Ηλιούπολη, καθώς ένα μεγάλο τμήμα του έχει κυριολεκτικά αποψιλωθεί και έχει μετατραπεί σε υπαίθριο parking.

Τους τελευταίους μήνες, το συγκεκριμένο θέμα έχει αναδειχθεί τόσο από πολίτες όσο και από παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο. Πρώτος είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση ο Γαβριήλ Αραμπατζής, με τη διοίκηση του Δήμου να απαντά πως ο συγκεκριμένος χώρος παραχωρήθηκε -όπως ορίζει η νομοθεσία- σε εργολάβο που εκτελούσε εργασίες στο σημείο για δημιουργία προσωρινού εργοταξίου.

Όπως φαίνεται ωστόσο, η παρέμβαση είναι τεράστια, καθώς το εργοτάξιο μπορεί να έφυγε, άφησε όμως πίσω του μια «αλάνα» εκεί που άλλοτε υπήρχε πυκνή βλάστηση. Oι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν τα γραφόμενα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του σημείου, ούτε για την αξίωση αποζημίωσης ή έστω αποκατάστασης από τον εργολάβο. Πριν λίγες ημέρες κατατέθηκε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για άμεση δεντροφύτευση του σημείου, με το σώμα ωστόσο να μην λαμβάνει κάποια σχετική απόφαση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ