Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Με Προτάσεις Για Την Ασφάλεια Στην Ηλιούπολη Από Την Άντα Καραχάλιου

5 προτάσεις ουσίας από τη δημοτική σύμβουλο με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Με Προτάσεις Για Την Ασφάλεια Στην Ηλιούπολη Από Την Άντα Καραχάλιου

Μια σειρά από ουσιαστικές προτάσεις για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της πόλης αλλά και της αποτελεσματικότερης φύλαξης των δημοτικών υποδομών έκανε η δημοτική σύμβουλος Άντα Καραχάλιου.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ασφάλεια και την παραβατικότητα στην Ηλιούπολη στο δημοτικό συμβούλιο, πρότεινε μια σειρά απο λύσεις που θα συνδράμουν στην ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Άμεση εγκατάσταση λαμπτήρων LED στις πλατείες και τα πάρκα της πόλης.
  • Κάμερες σε όλα τα δημοτικά κτίρια.
  • Δημιουργία μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ για την κατάρτιση των δημοτικών αστυνομικών και την αποτελεσματικότερη δράση τους.
  • Εγκατάσταση περισσότερων κάδων στις πλατείες, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα ρίψης σκουπιδιών σε ακατάλληλα σημεία.
  • Με πρωτοβουλία του Δήμου, τη διεξαγωγή συζητήσεων και σεμιναρίων στα σχολεία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών για φαινόμενα παραβατικότητας και προστασίας από επιθετικές συμπεριφορές.

Η κ. Καραχάλιου δήλωσε επίσης πως -παρά το γεγονός πως ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για την αστυνόμευση-, ωστόσο μπορεί να αναπτύξει μια στρατηγική παράλληλων δράσεων που να χτυπούν το πρόβλημα της παραβατικότητας στη ρίζα του, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ