Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ανεβάζει «Στροφές» Και Αυξάνει Τη Δημοτικότητα Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανεβάζει «Στροφές» Και Αυξάνει Τη Δημοτικότητα Του

Μπορεί η θητεία της διοίκησης να βρίσκεται λίγο πριν το μέση της, ωστόσο ο Στάθης Ψυρρόπουλος βρίσκεται διαρκώς σε «προεκλογική» ετοιμότητα.

Ο 35άρης επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» παρουσιάζει αργή και σταθερή πρόοδο τόσο στις τοποθετήσεις του στο συμβούλιο όσο και στην παρουσία του στην πόλη. Βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, συνομιλεί με κατοίκους και με επιχειρηματίες της πόλης και έχει «ανοικτές κεραίες» ακούγοντας τα προβλήματα τους. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό στις γειτονιές της Ηλιούπολης, μιλώντας με μαγαζάτορες και περιοίκους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και έχει φέρει αρκετές φορές στο συμβούλιο θέματα που τους απασχολούν, αναζητώντας λύσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο ζήτημα της πλατείας Σικελιανού, οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την κίνηση του να μεταβεί στη ΓΑΔΑ και να συναντηθεί με τον «Αττικάρχη» υποστράτηγο Σανιδά, στον οποίο παρέθεσε τα προβλήματα της περιοχής, ζητώντας αύξηση της αστυνόμευσης.

Ο κ. Ψυρρόπουλος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» και δεν αποκλείεται να είναι και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος μετά το συνέδριο της παράταξης, καθώς δεν υπάρχει κινητικότητα για έτερο υποψήφιο πρόεδρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ