Facebook Pixel

Αθλητικα

Πάει Για Το Μεγάλο «Μπαμ» Με Ράντοβατς Η Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πάει Για Το Μεγάλο «Μπαμ» Με Ράντοβατς Η Ηλιούπολη

Μια μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» η ομάδα της Ηλιούπολης, με τη διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται σε στενή επαφή με τον ποδοσφαιριστή Σαμίρ Ράντοβατς.

Ο 28χρονος Βόσνιος, σε περίπτωση που ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της πόλης μας, θα αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά «δεκάρια» ολόκληρης της κατηγορίας, έχοντας παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και ομάδες πρώτης κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας παίξει σε προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Σύμφωνα με το mikriliga.com, Ο 27χρονος μέσος που αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είχε φορέσει παλαιότερα (2018-2019) στη Super League τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε ΦΚ Σαράγιεβο, ΦΚ Ολυμπίκ, Βελέζ Μόσταρ και Νόβι Παζάρ.

Το καλοκαίρι που πέρασε η Ηλιούπολη ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις πτέρυγες, με τις προσδοκίες να είναι υψηλές για τη νέα σεζόν στη Superleague 2.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ