Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οι Προτάσεις Του Δημήτρη Ευαγγέλου Για Τη Βελτίωση Της Καθαριότητας Στην Ηλιούπολη (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι Προτάσεις Του Δημήτρη Ευαγγέλου Για Τη Βελτίωση Της Καθαριότητας Στην Ηλιούπολη (VIDEO)

Μια δέσμη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση της καθαριότητας στην Ηλιούπολη παρουσίασε μέσω video ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», στο video αναφέρει πως η κατάσταση στην καθαριότητα της πόλης είναι κακή, αφήνοντας αιχμές κατά της δημοτικής αρχής για έλλειψη πρωτοβουλιών. Όπως τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος «όποιος θέλει βρίσκει λύσεις, και όχι δικαιολογίες», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως η κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη δεν οφείλεται στους εργαζόμενους, αλλά στην αδυναμία της δημοτικής αρχής να βρει λύση στο πρόβλημα.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Ευαγγέλου είναι οι εξής:

● Εγκατάσταση ολοκληρωμένου ψηφιακού συστήματος για τον έλεγχο, συντήρηση, ασφάλεια όλων των οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου.

● Επέκταση και αναβάθμιση των ειδικών προγραμμάτων Αποκομιδής Σύμμεικτων Αστικών Στερεών Αποβλήτων και επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχέδιο δράσης.

● Δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Υλικών, με σκόπο την επισκευή και επαναχρησιμοποίησή τους.

● Έναρξη μηνιαίων στοχευμένων δράσεων καθαριότητας, καλλωπισμού, συντήρησης των χώρων πρασίνου.

● Δημιουργία νέας, εύχρηστης εφαρμογής καταχώρησης αιτημάτων από τους πολίτες, και καθιέρωσης ειδικού τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης, ειδικά για την καθαριότητα.

Δείτε το βίντεο:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ