Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκινά Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Σε Ανανεωμένες Εγκαταστάσεις – Το Πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινά Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Σε Ανανεωμένες Εγκαταστάσεις – Το Πρόγραμμα

Για άλλη μια χρονιά, η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ηλιούπολη θα προσφέρει μια άκρως ποιοτική διέξοδο στα παιδιά μας, με τους προπονητές να διδάσκουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου στους μικρούς Ηλιουπολίτες.

Η ακαδημία της ΠΑΕ Ηλιούπολη ξεκινά επίσημα τις προπονήσεις στις 28/8/2023, στο ανακαινισμένο Δ΄ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, με τους ιθύνοντες να επενδύουν σε εξοπλισμό και νέο, έμπειρο προσωπικό, που εγγυάται την ασφαλή άθληση των παιδιών. Μπορείτε να δείτε το ημερήσιο πρόγραμμα προπονήσεων εδώ, ενώ παράλληλα έχουν ανοίξει και οι αιτήσεις, εδώ.

Εργασίες Αναβάθμισης Όλο Το Καλοκαίρι

Η ακαδημία φιλοξενείται στο Δ’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, στο οποίο πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης, καθιστώντας το ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στα νότια προάστια. Η αλλαγή του τάπητα έδωσε άλλο «αέρα» στο γήπεδο, με τους ιθύνοντες να μεριμνούν για την ασφάλεια των μικρών αθλητών ενόψει της νέας σεζόν. Ανακαινισμένα είναι και τα αποδυτήρια, ενώ σύντομα θα υπάρξει μέριμνα και για σύγχρονα φωτιστικά LED.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ