Facebook Pixel

Τοπικα

«Οφείλουμε Να Είμαστε Πρώτα Παιδαγωγοί Και Μετά Προπονητές» – Η Συγκινητική Ανάρτηση Του Ηλιουπολίτη Προπονητή Τάε Κβο Ντο Κώστα Καλούδη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Οφείλουμε Να Είμαστε Πρώτα Παιδαγωγοί Και Μετά Προπονητές» – Η Συγκινητική Ανάρτηση Του Ηλιουπολίτη Προπονητή Τάε Κβο Ντο Κώστα Καλούδη

Ένα δυνατό μήνυμα με αφορμή την υπόθεση παιδοβιασμού που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας πολύπειρος, Ηλιουπολίτης προπονητής Τάε Κβο Ντο.

Ο Κώστας Καλούδης, ο οποίος έχει μία από τις καλύτερες σχολές στην Ηλιούπολη, σε μια ανάρτηση-εξομολόγηση, παραθέτει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του για όσα σοκαριστικά είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ηλιούπολη, με αφορμή την σύλληψη ενός προπονητή Tαε Κβο Ντο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών του.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Είναι από τις ημέρες που οι λέξεις βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία …

Όταν ακούς ότι ένας «συνάδελφος» (???), στο Άθλημα το οποίο ασχολείσαι επαγγελματικά 30 και πλέον χρόνια, κατηγορείται για ανομολόγητες πράξεις απέναντι σε αγγελούδια, τότε μόνο συντριβή και σκοτάδι μπορείς να νιώθεις.

Και το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν αυτό συμβαίνει σε Σχολή εντός του ίδιου Δήμου, στον οποίο τυγχάνει να βρίσκεσαι 12 χρόνια ως Αιρετός, μέλος Διοικήσεων και έχεις δώσει τη ψυχή σου από θέσεις ευθύνης για αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων, των Βρεφονηπιακών Σταθμών … στους χώρους δηλαδή που μεγαλώνουν και “ανδρώνονται” τα βλαστάρια μας.

Όμως, έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στα παιδιά μας, να συνεχίζουμε να παλεύουμε καθημερινά για να βρισκόμαστε κοντά στο “φως”.

Οφείλουμε να είμαστε πρώτα παιδαγωγοί και μετά προπονητές. Να έχουμε ενσυναίσθηση του ρόλου που επιτελούμε στην κοινωνία και όχι να χρησιμοποιούμε την αυτή μορφή “εξουσίας” με το χείριστο τρόπο έναντι των παιδιών που μας βλέπουν σε πολλές περιπτώσεις σαν μικρούς “Θεούς”.

Ο Αθλητισμός είναι ένα υπέροχο αγαθό και ειδικά το Ολυμπιακό Αγώνισμα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, γιατί δίνει αφορμή για “επαφή” με σπουδαίες Αξίες … Πειθαρχία, Σεβασμός, Ευγενή Άμιλλα … και διαπλάθει όμορφους χαρακτήρες, γεμάτους Αυτοπεποίθηση !!!

Ας μείνουμε λοιπόν, όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι, προς αυτή την κατεύθυνση και ας γίνουμε ανάχωμα σε ότι “αρρωστημένο” προσπαθεί να παρεισφρήσει ανάμεσα μας.

O κ. Καλούδης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές Tάε Κβο Ντο στην Ελλάδα, και έχει υπάρξει διαιτητής του αθλήματος σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ και 12 χρόνια συμμετέχει ενεργά στα κοινά του δήμου Ηλιούπολης, έχοντας θητεύσει σε θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων διάφορες αντιδημαρχίες καθώς και η προεδρία του αθλητικού οργανισμού της πόλης (ΠΑΟΔΗΛ).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ