Facebook Pixel

Τοπικα

Κατηγορίες Και Για Ναρκωτικά Στη Δικογραφία Της Υπόθεσης Του Προπονητή Από Την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κατηγορίες Και Για Ναρκωτικά Στη Δικογραφία Της Υπόθεσης Του Προπονητή Από Την Ηλιούπολη

Νέες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης έρχονται στο φως, καθώς ο συλληφθείς προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 5 κοριτσιών είναι αντιμέτωπος και με κατηγορίες και για ναρκωτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, εντός της δικογραφίας για τον βιασμό αθλητριών περιλαμβάνονται και κατηγορίες που φέρουν τον κατηγορούμενο να έχει παρακινήσει μαθητές του κατά το παρελθόν να κάνουν χρήση νακρωτικών. Έτσι, οι καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος Ηλιουπολίτης προπονητής περιλαμβάνουν την προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, πέραν από τον βιασμό κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Πως Αποκαλύφθηκε Η Δράση Του

Τα 5 θύματα που προχώρησαν στις καταγγελίες, μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν ότι η δράση του προπονητή ήταν εκτενής. Πριν λίγους μήνες, μια εκ των θυμάτων, που σήμερα είναι πλέον ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της τον βιασμό σε βάρος της, ανακαλύπτοντας πως το ίδιο είχε συμβεί και στην φίλη του. Οι δύο γυναίκες έψαξαν την «άκρη του νήματος», βρίσκοντας και άλλες κοπέλες που είχαν υποστεί παρόμοια περιστατικά και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία, η οποία ερευνούσε την υπόθεση μεθοδικά και μυστικά εδώ και μήνες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ