Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Ιερέας, Ο Αντιδήμαρχος & Τα «Βαρίδια Του Παρελθόντος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Ιερέας, Ο Αντιδήμαρχος & Τα «Βαρίδια Του Παρελθόντος»

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας έβγαλε αρκετές «παραπολιτικές» ειδήσεις στην Ηλιούπολη. Όπως αποδεικνύεται η δημοφιλής τοπική ατάκα «Η Αγία Μαρίνα βγάζει Δήμαρχο», μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ στις περιπτώσεις «άτακτων» αντιδημάρχων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, όχι μόνο άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς κατά συγκεκριμένου αντιδημάρχου τόσο δημόσια όσο και κατ’ιδίαν, στον ίδιο τον Δήμαρχο, κατά τη διαδικασία του αντιδώρου. «Στάθη, είσαι φέρελπις αλλά έχεις επάνω σου βαρίδια του παρελθόντος», φαίνεται πως είπε ο πατέρας Σεραφείμ στον κ. Ψυρρόπουλο, με τον πρωτοκλασάτο αντιδήμαρχο του να έρχεται σε εμφανώς δύσκολη θέση.

Όταν μάλιστα ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος προσπάθησε να κάνει «pivot» την επόμενη ημέρα, πηγαίνοντας στη θεία λειτουργία της 25ης Μαρτίου στην Αγία Μαρίνα, έψαχνε, ξαναέψαχνε, αλλά ο πατέρας Σεραφείμ ήταν απών. Φεύγοντας από τη δοξολογία, ο αντιδήμαρχος αναζητούσε εναγωνίως τον ιερέα στην παρέλαση, για να «εξομαλύνει» την κατάσταση, ωστόσο οι προσπάθειές του απέβησαν άκαρπες, μιας και ο αρχιμανδρίτης δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση στην πόλη μας, όπως συνηθίζει τις τελευταίες δεκαετίες την ημέρα της εθνικής επετείου, αλλά βρισκόταν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Και που να μάθει ο αντιδήμαρχος πως ο δημοφιλής Αγιομαρινιώτης ιερέας υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πόλη μετά από υπερδεκαετή παρουσία. Η παρουσία του Αρχιμανδριτη Σεραφείμ στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών την παραμονή της εθνικής εορτής κατά τον πανηγυρικό εσπερινό του Ευαγγελισμού επιβαιβεώνει την ισχυρή κινητικότητα γύρω από την υποψηφιότητα του για την προαγωγή του σε Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Κύριε αντιδήμαρχε, υπομονή, και άλλοι αγαπήσαμε. Κερνάμε τσίπουρο, να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Όπως λέει και ο Σταμάτης «μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό».

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Ιερέας, Ο Αντιδήμαρχος & Τα «Βαρίδια Του Παρελθόντος»
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    O Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ να αφήσει την πολιτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εκκλησία του και το ποίμνιό του. Από πότε Αρχιμανδρίτης προσφωνεί έναν δήμαρχο με το μικρό του όνομα?
    Και κάτι άλλο. Αξιοσέβαστε Αρχιμανδρίτη, δεν σου έκανε ο αξιολογότατος Σεφτελής και άλλαξες προτιμήσεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ