Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιουπολη: Οδηγός Έπεσε Στη Νησίδα, Ξήλωσε Τα Πάντα Και Διέφυγε (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιουπολη: Οδηγός Έπεσε Στη Νησίδα, Ξήλωσε Τα Πάντα Και Διέφυγε (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Αγία Μαρίνα, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και κατέληξε στη νησίδα της πατριάρχου Γρηγορίου, στην Αγία Μαρίνα.

Ο οδηγός, κατά τη σύγκρουση ξήλωσε το παγκάκι και τον σηματοδότη που βρίσκονταν στο σημείο, καταστρέφοντας τα ολοσχερώς. Μετά τη σύγκρουση, κατέβηκε από το όχημα του, διαπίστωσε το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε, έβαλε μπροστά το όχημα του και προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διερχόμενοι οδηγοί τον ακολούθησαν έως την πλατεία ανεξαρτησίας, όπου τον σταμάτησαν και κάλεσαν αμέσως την τροχαία, προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης. Ωστόσο, παρά το γεγονός οτι οι διερχόμενοι οδηγοί του πήραν το κλειδί για να μην διαφύγει, ο ηλικιωμένος χρησιμοποίησε εφεδρικο κλειδί, έβαλε το αμάξι του μπροστά και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βενετσανόπουλος, ο οποίος κατέγραψε τις ζημιές και σύντομα θα υπάρξει μέριμνα για την αποκατάστασή τους, ενώ ο ηλικιωμένος έχει εντοπιστεί και έχουν κινηθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες από την αστυνομία.

Το περιστατικό είναι άκρως ανησυχητικό, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο κάθονται καθημερινά γονείς, ηλικιωμένοι και παιδιά και ως εκ θαύματος δεν υπήρξε θύμα.

agia marina Ηλιουπολη: Οδηγός Έπεσε Στη Νησίδα, Ξήλωσε Τα Πάντα Και Διέφυγε (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιουπολη: Οδηγός Έπεσε Στη Νησίδα, Ξήλωσε Τα Πάντα Και Διέφυγε (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ λέει:

    Στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συνέχεια τροχαία ατυχήματα. Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Κάτι πρέπει να γίνει για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Κάθε πρωί πάνε μικρά παιδιά στο σχολείο. Πρέπει να μεριμνήσουν οι αρχές ΧΘΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ