Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Δουλευταράς Αντιδήμαρχος Και Ο Λάτρης Των «Ζαρζαβατικών»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Δουλευταράς Αντιδήμαρχος Και Ο Λάτρης Των «Ζαρζαβατικών»

Τα καλά πρέπει να γράφονται. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου να εργάζονται πυρετωδώς στην πόλη το Σαββατοκύριακο.

Η κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη είναι κακή, ωστόσο φαίνεται πως η νέα διοίκηση έχει κάνει καλή αρχή, ρίχνοντας όλες τις δυνάμεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, από νωρίς το πρωί έως τη δύση του Ήλιου, μηχανήματα έργου απομάκρυναν μπάζα και κλαδιά από διάφορα σημεία της πόλης. Εάν η σοβαρότητα αυτή συνεχιστεί, τότε θα δούμε ουσιαστική αλλαγή στην καθαριότητα, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, να σεβόμαστε και εμείς οι πολίτες τον δημόσιο χώρο.

Μαζί με τα μηχανήματα είδαμε και 2 αντιδημάρχους οι οποίοι φαίνεται πως έχουν σηκώσει μανίκια στο πεδίο. Μάλιστα, ο ένας «βάζει χέρια» σε όλα τα προβλήματα, χωρίς πολλά λόγια και δείχνοντας όρεξη, σοβαρότητα και κυρίως ακούγοντας και μαθαίνοντας από τους υπηρεσιακούς.

Υπάρχει και ένας αντιδήμαρχος που φαίνεται πως είναι λάτρης των «ζαρζαβατικών». Δεν εξηγείται αλλιώς η ρήση του σε αιρετούς της αντιπολίτευσης «εμείς είμαστε η Ceasar’s, εσείς η χωριάτικη». Μπορεί η εν λόγω ατάκα να ειπώθηκε σε χαλαρή «κοινωνική» μάζωξη, ωστόσο καλό θα ήταν η μπάλα να μείνει «χαμηλά», καθώς οι εκλογές τελείωσαν, η παράταξή του δε βρίσκεται πλέον στην αντιπολίτευση, το χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει είναι καυτό και η «σαλάτα» καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Δουλευταράς Αντιδήμαρχος Και Ο Λάτρης Των «Ζαρζαβατικών»
  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Που γίνονται όλα αυτά εγώ σε άλλη πόλη ζω πάντως στο δρόμο που μένω εγώ περιοχή Χαλικάκι τα σκουπίδια
    είναι αμάζευτα κοντά μια εβδομάδα.
    Δουλευτάρας και δημόσιο απλά να είχαμε να λέγαμε.

  2. Ο/Η tsiros λέει:

    Μονο να προσεξουν μη τα κανουν σαλατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ