Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Έκοψαν Την Πίτα Τους Οι Κρήτες Της Ηλιούπολης Στον Κατάμεστο «Ομαλό» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκοψαν Την Πίτα Τους Οι Κρήτες Της Ηλιούπολης Στον Κατάμεστο «Ομαλό» (VIDEO)

Η πιο επιτυχημένη εκδήλωση της τελευταίας δεκαετίας πρέπει να θεωρείται η χθεσινοβραδινή για τον Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης, με τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου να γεμίζουν ασφυκτικά το κρητικό κέντρο «Ομαλός».

Τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου εντυπωσίασαν, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα «μικρά» που πραγματικά ξεσήκωσαν την κατάμεση αίθουσα με τις χορευτικές τους ικανότητες. Η βραδιά ήταν γεμάτη από χορό, με τον Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημά του να προσφέρουν ποιοτική διασκέδαση και την πίστα να μη μένει ούτε μια στιγμή άδεια.

Η άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης πιστώνεται στον πρόεδρο Ντίνο Μανταδάκη, στους Σάκη Τούπαλα, Αλέξανδρο Χαρασανάκη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου που βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή και φιλοξενία. Υπεύθυνος για τα χορευτικά τμήματα είναι ένας από τους καλύτερους χοροδιδάσκαλους κρητικών χωρών στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Φανουργάκης.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ