Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο Δήμος Ηλιούπολης Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Δήμος Ηλιούπολης Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με μια σειρά δράσεων τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Ο Δήμος Ηλιούπολης.

Εθελοντές από την κυψέλη εθελοντών του Δήμου μοίρασαν φυτά στους Ηλιουπολίτες σε τρεις παράλληλες δράσεις στις πλατείες Φλέμιγκ, Σικελιανού και Ανεξαρτησίας, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης: «Η φύση μάς στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.Τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται πιο συχνά και καταστροφικά. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τι αγοράζουμε και τι χρησιμοποιούμε, να επανεξετάσουμε τις συνήθειές μας, αναλογιζόμενοι τις συνέπειές τους στο περιβάλλον.»

Η ανακοίνωση του Δημάρχου καταλήγει ως εξής: «Ας δεσμευτούμε για ένα καλύτερο αύριο υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές και ας προστατέψουμε τον φυσικό πλούτο της πόλης μας.Φροντίζοντας το περιβάλλον, φροντίζουμε την ζωή μας»

Τα Μηνύματα Των Αιρετών Της Αντιπολίτευσης

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να τιμήσει την ημέρα περιβάλλοντος ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, δημοσιεύοντας ένα άρθρο στο ecopress.gr για το ζήτημα της ανακύκλωσης στην πόλη. «Δεν μπορεί να είναι ο Δήμος μας ουραγός σε ζητήματα ανακύκλωσης, αναφέρει ο αιρετός, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση λήψη πρωτοβουλιών στον εν λόγω τομέα.

«Τα θέματα του περιβάλλοντος πρέπει να είναι σε άμεση προτεραιότητα, όχι μόνο στην πόλη μας αλλά στη χώρα μας και στον κόσμο όλο, η προστασία του περιβάλλοντος δεν πρέπει να αφήνει κανένα άνθρωπο αδιάφορο. Όλοι πρέπει να συνεργαστούμε και να συμβάλλουμε στη γενικότερη προστασία της φύσης» αναφέρει σε ανακοίνωση του Γαβριήλ Αραμπατζής, προσθέτοντας: «Η βελτίωση στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, της εξοικονόμησης ενεργείας , της ηλεκτροκίνησης, της ποδηλατοκίνησης των βιοκλιματικών δράσεων, μπορούν να κάνουν την πόλη μας φιλική στο περιβάλλον, ανθρώπινη και λειτουργική».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Δήμος Ηλιούπολης Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
  1. Ο/Η Odysseus λέει:

    Οι παγκόσμιες ημέρες μαλακινσης σας φάγανε. Για κάτι τέτοιες παπάτζες είστε πρώτοι για να καθαρίσει η πόλη από τις ληστείες ,μηδέν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ