Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Αντιδήμαρχος Που «Ξεσήκωσε» Το Άλσος Και Τα Παγωμένα Χαμόγελα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Αντιδήμαρχος Που «Ξεσήκωσε» Το Άλσος Και Τα Παγωμένα Χαμόγελα

Η χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη στην Ηλιούπολη προσέλκυσε το ενδιαφέρον πάνω από 1.000 ατόμων, τα οποία -παρά τις υψηλές θερμοκρασίες- βρέθηκαν στο θέατρο Άλσους της Ηλιούπολης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενα παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Δήμαρχο, και τελείωσε με τα διαχρονικό σύνθημα από τους νεολαίους της ΠΑΣΠ: «Από τον «Άη Νικόλα, ως το Χαλικάκι, όλη η Ηλιούπολη Ψηφίζει Χατζηδάκη». Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όπου το θέατρο πραγματικά «σείστηκε», με μεγάλο μέρος του κοινού να σηκώνεται όρθιο και να κάνει standing ovation με επευφημίες, κόρνες και δυνατό χειροκρότημα: Ήταν η στιγμή που ανακοινωνόταν ως υποψήφιος ο σημερινός αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Παναγιώτης Κόκλας. Xωρίς ίχνος υπερβολής, το θέατρο κόντεψε να πέσει…

Βέβαια το κλίμα «ευφορίας» δεν ήταν διάσπαρτο παντού, καθώς ορισμένοι «πρωτοκλασσάτοι» αντιδήμαρχοι του Γιώργου Χατζηδάκη άρχισαν να «δαγκώνονται» και να κάνουν γκριμάτσες. Γνωρίζουν πολύ καλά άλλωστε πως ο κ. Κόκλας καραδοκεί να τους περάσει στην κούρσα των σταυρών, αφού -παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκαλεί εντός συμβουλίου- έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ