Facebook Pixel

Αθλητικα

Νίκη Για Την Ηλιούπολη, 1-0 Την Προοδευτική

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νίκη Για Την Ηλιούπολη, 1-0 Την Προοδευτική

Το καλό τους πρόσωπο έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης, ξυπνώντας από τον «λήθαργο» και επικρατώντας με 1-0 επί της Προοδευτικής.

Οι παίκτες του Παντέλη κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Προοδευτική, με ένα εκπληκτικό γκολ του Ταβάρες, μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο «Ήλιος» ειχε την υπεροχή, χάνοντας μάλιστα 2 σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Το δεύτερο ημιχρονο κινήθηκε υποτονικά, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ευκαιρίες, και το 1-0 να παραμένει τελικό σκορ. Έτσι, η Ηλιούπολη έχει πλέον 4 βαθμούς, με τις πιθανότητες ωστόσο για άνοδο να είναι ελάχιστες, καθώς χρειάζεται ένα πραγματικό «θαύμα» στην τελευταία αγωνιστική, με συνδυασμό αποτελεσμάτων από άλλες ομάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (63′ Γεωργιάδης), Πολίτης, Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες(63′ Σάμιος), Σταύρου, Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης (76′ Πουλιάνος).

Προοδευτική (Μάγγος): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Νάσιος, Μεγαρίτης (45′ Τσιαβός), Ραχήμ (59′ Τσουκαλάς), Όμο (58′ Νομικός Παν.), Κρητικός (45′ Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (51′ Νομικός Παρ.), Δημακάκος.

Όλα αυτά, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του CAS για Μακεδονικό και Κοζάνη και ενώ φημολογείται πως λύση στον «γόρδιο δεσμό» θα είναι η άνοδος και των 7 πρωταθλητριών στη SL2.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ