Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Ηλιούπολη Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Ηλιούπολη Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σημαντικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη με αφορμή τη χθεσινή, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να συμμετέχουν σε ειδικές εκδηλώσεις ένεκα της ημέρας.

Η αρχή έγινε με την δράση των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Ηλιούπολη, που διοργάνωσαν περίπατο, καθαρισμό και συζήτηση στο ρέμα της πικροδάφνης, μια δράση πυο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών δημοτών. Παρών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος καθώς και οι βουλευτές Νίκος Παπας, Γιάννης Μπαλάφας και Γιάννης Μουζάλας, ο οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Ηλιουπολίτες.

284191163 568778081271892 7890295535176537412 n Η Ηλιούπολη Τίμησε Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά στην εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμος διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στο θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», όπου οι Ηλιουπολίτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση του βραβευμένου ηθοποιού & σκηνοθέτη Κώστα Γάκη με τίτλο «Η ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν Πιστό». Η εκδήλωση είχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή, με τη θεατρική παράσταση να περνά ηχηρά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, σε μια σεμνή εκδήλωση, το ΚΔΑΠμεΑ «Παναγία Ευαγγελλίστρια» ιυοθέτησε το παρκάκι στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλος. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος καθώς και ο αντιδήμαρχος πρασίνου Παναγιώτης Κόκλας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ