Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nέο Τροχαίο Στην Ηλιούπολη: ΙΧ Διεμβολίστηκε Και Κατέληξε Μπροστά Από Cafe

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο, αυτή τη φορά στο κέντρο της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέο Τροχαίο Στην Ηλιούπολη: ΙΧ Διεμβολίστηκε Και Κατέληξε Μπροστά Από Cafe

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ηλιούπολη, πίσω από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, στην προσπάθεια του να περάσει κάθετα τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, διεμβόλισε στην κυριολεξία διερχόμενο όχημα από την κάθοδο της λεωφόρου, με αποτέλεσμα να το «πετάξει» στο πεζοδρόμιο, όπου βρίσκονταν τραπεζάκια τοπικού cafe.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει τραυματισμοί, ωστόσο το σημείο είναι πολυσύχναστο και από τύχη δεν υπήρξε ανθρώπινη απώλεια. Πρόκειται για το 6ο συνεχές ατύχημα στην πόλη μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ πριν λίγες ημέρες ένας νεαρός έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει ηλικιωμένο.

Η κατάσταση με το κυκλοφοριακό στην πόλη οξύνεται μέρα με την ημέρα και ο όγκος των οχημάτων που διασχίζουν το κέντρο της πόλης μεγαλώνει εκθετικά. Ως λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έχει προταθεί η κατασκευή υπόγειας αστικής σήραγγας, για την οποία ωστόσο δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ζήτημα εδώ.

Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να αναζητήσει άμεσα λύση στο σημαντικό αυτό πρόβλημα πριν θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς στην άσφαλτο.

(Φωτογραφία: Aπό την ομάδα «Ηλιούπολη»)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ