Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το 2022 Οι Ανακοινώσεις Για Την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το 2022 Οι Ανακοινώσεις Για Την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης

Σαφές μήνυμα πως το υπουργείο Υποδομών εξετάζει με μεγάλη προσοχή και διεξοδικότητα το ζήτημα της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης έδωσε ο γενικός γραμματέας υποδομών μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ό κ. Καραγιάννης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε τόνισε πως στον σχεδιασμό του υπουργείου βρίσκεται -μεταξύ άλλων- και η υπογειοποίηση της Κατεχάκη, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα κομμάτι ενός περίπλοκου «παζλ» επεκτάσεων της Αττικής Οδού που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της μετακίνησης στο λεκανοπέδιο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που σε συνδυασμό με την ανάπλαση στο Ελληνικό θα αλλάξει τον χάρτη των μετακινήσεων του λεκανοπεδίου» επεσήμανε ο γενικός γραμματέας, τονίζοντας πως στελέχη του υπουργείου δουλεύουν πυρετωδώς γύρω από διάφορα σενάρια και χρηματοοικονομικά μοντέλα για τη χρηματοδότηση του. «Πιστεύω πως το 2022 θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

Όσο για την λεωφόρο Βουλιαγμένης, στόχος του υπουργείου είναι να «απελευθερωθεί» απο τα φανάρια και μετατραπεί σε αυτοκινητόδρομο που θα τροφοδοτεί οδικές αρτηρίες όπως η αστική σήρραγα, οι οποίες θα δρουν ως «συνδετικοί κρίκοι» μεταξύ των 3 δακτυλίων της πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ