Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Τροχαίο Με Τραυματία Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Τροχαίο Με Τραυματία Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ακόμα ένα σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, η οποία πλέον έχει καταστεί το πιο επικίνδυνο σημείο για τους οδηγούς στην Ηλιούπολη.

Για ακόμα μια φορά υπήρξε πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο διερχόμενων ΙΧ, με το ένα εκ των δύο οχημάτων να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη και να πέφτει σε ΙΧ που κινούνταν στην κάθοδο της Πεντάρη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σημειωθούν πολύ σοβαρές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ έχει τραυματιστεί και μια γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Μέσα σε δύο εβδομάδες έχουν συμβεί 7 τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο, με τους περιοίκους να αντιδρούν ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές άμεση λύση στο πρόβλημα. Μετά τη συνέλευση κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Ψυρρόπουλος απέστειλε επιστολή στον αρμόδιο υπουργό ζητώντας άμεση λύση στο πρόβλημα.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Δήμου και της τροχαίας προς τις αρμόδιες αρχές, μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, με τους πολίτες να ζητούν επιτακτικά αύξηση των μέτρων οδικής ασφάλειας στο σημείο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ