Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Κλειδώνει» Ο Νέος Γενικός Γραμματέας Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Κλειδώνει» Ο Νέος Γενικός Γραμματέας Του Δήμου Ηλιούπολης

Από τον γειτονικό Δήμο Δάφνης-Υμηττού προέρχεται ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης που θα αναλάβει καθήκοντα στη νέα διοίκηση του Στάθη Ψυρρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr πρόκειται για τον κ. Γιώργο Ζαχιώτη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από τις 2/1/2024 και θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του συντονισμού των δημοτικών υπηρεσιών στη διοίκηση του Στάθη Ψυρρόπουλου. Ο κ. Ζαχιώτης είναι -έως σήμερα- δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού με υψηλή τεχνογνωσία στο αντικείμενο του και στη γραφειοκρατεία του Δήμου, με τον κ. Ψυρρόπουλο να του εμπιστεύεται την κρίσιμη θέση του Γενικού Γραμματέα. Παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί αξιοποίησης πολιτικών προσώπων τόσο εντός όσο και εκτός Ηλιούπολης, ο κ. Ψυρρόπουλος επέλεξε έναν τεχνοκράτη για το «Νο2» του Δήμου.

Ο κ. Ζαχιώτης σήμερα έχει τη θέση του προϊσταμένου στις Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, αποτελώντας έναν από τους πιο ικανούς διοικητικούς υπαλλήλους στην ιεραρχία του γειτονικού Δήμου. Σπούδασε Διοίκηση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει μεταπτυχιακή ειδίκευση στο Human Resources Management από το Middlesex University.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ