Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Κάλεσμα Για Συγκέντρωση & Πορεία Στην Ηλιούπολη Το Σάββατο 20/3

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Κάλεσμα Για Συγκέντρωση & Πορεία  Στην Ηλιούπολη Το Σάββατο 20/3

Νέο κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Ηλιούπολη κατά της αστυνομικής βίας απευθύνουν στους πολίτες συλλογικότητες της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συνέλευσης αγώνα κατοίκων Ηλιούπολης, το Σάββατο 20/3 διοργανώνεται νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης καθώς νέα πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σκοπό οι συμμετέχοντες να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία. Ωστόσο, τα αιτήματα της συνέλευσης φαίνεται πως είναι ευρύτερα, με κεντρικούς άξονες την ενίσχυση των τοπικών δομών υγείας, η ενίσχυση και το ασφαλές άνοιγμα των σχολικών μονάδων, ενώ εκφράζεται πλήρης εναντίωση στην εμπορευματοποίηση του ορεινού όγκου του Υμηττού.

Τέλος, η συνέλευση αγώνα κατοίκων θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση την Πέμπτη 17:30 στο πάρκο Ναυαρίνου, ενώ αύριο Τετάρτη 17/3 θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση της ομοσπονδίας γιατρών (ΟΕΝΓΕ) στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται πως προηγούμενη πορεία που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο είχε συγκεντρώσει αρκετό κόσμο και ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ