Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέες Καταγγελίες Ποδοσφαιριστών Κατά Της Διοίκησης Του Χαραυγιακού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέες Καταγγελίες Ποδοσφαιριστών Κατά Της Διοίκησης Του Χαραυγιακού

Δύο νέες επιστολές καταγγελίας είδαν το φως της δημοσιότητας από πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού, οι οποίοι καταγγέλουν αντεπαγγελματικές συμπεριφορές από τη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά την επιστολή-βόμβα που είχε δημοσιεύσει ο ποδοσφαιριστής Ορφέας Παρασκευόπουλος καταγγέλοντας αναίτια απομάκρυνση του από την ομάδα, άρνηση της διοίκησης για καταβολή των δεδουλευμένων του και την επιστροφή του δελτίου του, δύο ακόμα ποδοσφαιριστές δημοσιεύουν καταγγελίες παρόμοιου χαρακτήρα.

Πρώτος, ο πρώην αρχηγός των μπλε Δημήτρης Κασσιανός, με επιστολή του στο soccerlive.gr, έκανε λόγο για «εκβιαστικό τρόπο και ειρωνία» από τη διοίκηση της ομάδας κατά την οικοθελή του αποχώρηση, με τον ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται πως οι διοικούντες δεν του έδιναν το δελτίο του προκειμένου να αναζητήσει άλλη ομάδα. «Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις από μεριάς μου, μου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας πως το Δ.Σ συνεδρίασε και μου δίνει δυο επιλογές, να συνεχίσω να παίζω στο Χαραυγιακό παρά την θέληση μου ή να μείνω ανενεργός ως παίχτης για δυο χρόνια, και να λάβω το δελτίο μου το καλοκαίρι του 2024!», καταγγέλει ο ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο τα περιστατικά δεν τελειώνουν εδώ. Παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής Μπάμπης Μαραγκουδάκης κατά την αποχώρηση του ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα και τη διοίκηση, λίγες ημέρες μετά, με νέα του επιστολή κατήγγειλε παρόμοια περιστατικά με τους πρώην συμπαίκτες του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ενώ είχαμε συμφωνήσει στις 25/8 συνάντηση (σσ. με τον πρόεδρο) για να πάρω το δελτίο στα χέρια μου, ο πρόεδρος έβαλε έναν ακόμα “όρο” για να με αφήσει ελεύθερο. Να βγάλω μία ανακοίνωση στην οποία θα ευχαριστώ αυτόν και την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε. Ο λόγος ήταν, όπως μου είπε, τα τελευταία περιστατικά και οι ανακοινώσεις άλλων παικτών, τα οποία τον είχαν φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας. Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο, λέγοντας μου πως χωρίς αυτή δε θα μπορούσα να πάρω το δελτίο μου. Δέχτηκα να το κάνω, έχοντας αποφασίσει ήδη να βγάλω την παρούσα ανακοίνωση για να περιγράψω την πραγματικότητα».

Οι καταγγελίες των τριών ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν τιμούν καθόλου το τοπικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τρεις παίκτες, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία του Χαραυγιακού τα τελευταία 2 χρόνια και αποτελούν παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας. Εφόσον οι καταγγελίες των τριών ποδοσφαιριστών ευσταθούν θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από τα αρμόδια όργανα και την ΕΠΟ προκειμένου να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στις ομάδες.

Τονίζεται πως το ilioupolinews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Χαραυγιακού κ. Φύτρο ήδη από την πρώτη καταγγελία ποδοσφαιριστή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ