Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άγνωστοι Πυροβόλησαν Αδέσποτη Γάτα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άγνωστοι Πυροβόλησαν Αδέσποτη Γάτα Στην Ηλιούπολη

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Ηλιούπολη, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν γάτα κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης.

Ο γάτος που τελεί υπό την άτυπη προστασία και φροντίδα του σχολείου και των μαθητών του δέχτηκε βολίδα από άγνωστο, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κακή κατάσταση από εθελοντή της ΖΕΗ. «Με μια μεταλλική σφαίρα σφηνωμένη στην σπονδυλική του στήλη, στο ύψος της ωμοπλάτης βρέθηκε, για καλή του τύχη, από την κα Παπαγιαννοπούλου, μέλος & εθελόντρια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης την Παρασκευή, 20 Αυγούστου στις 7:00 το πρωί, όπου & μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το αδέσποτο είναι καλά στην υγεία του μετά την περίθαλψη που έλαβε και όπως διαβεβαιώνει η διευθύντρια του σχολείου θα υπάρξει ακόμα περισσότερη μέριμνα για την φροντίδα του από εδώ και στο εξής.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στην αστυνομία ενώ σε ανακοίνωση της η ΖΕΗ καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να βοηθήσει τις αρχές στον εντοπισμό του δράστη.

Πρόκειται για ακόμα ένα θλιβερο φαινόμενο κακοποίησης αδέσποτου στην Ηλιούπολη που προστίθεται σε μια μακρά λίστα παρόμοιων περιστατικών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ