Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Απομάκρυνση Παλαιών Κοντέινερ Από Σχολικές Μονάδες Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Απομάκρυνση Παλαιών Κοντέινερ Από Σχολικές Μονάδες Στην Ηλιούπολη

Σε ακόμα μια επιχείρηση αφαίρεσης παλαιών κοντέινερ από σχολικές μονάδες της πόλης προέβη η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο των δεσμεύσεών της για την απομάκρυνση των ακατάλληλων προκατασκευασμένων αιθουσών.

Αυτή τη φορά σειρά είχε μια προκάτ αίθουσα που βρισκόταν στο προαύλιο του 9ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, ενώ πριν 2 μήνες είχαν προηγηθεί παρόμοιες δράσεις στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και στο 8ο – 17ο Δημοτικά Σχολεία.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης σε ανακοίνωσή του: «Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής της, συνεχίζει την απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από τις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως αίθουσες διδασκαλίας»

«Με τον ίδιο προγραμματισμό και ρυθμό πρέπει ο Δήμος Ηλιούπολης να συνεχίσει, προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και με την έγκριση των νέων μελετών από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» να υπάρξουν νέες, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές αίθουσες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ